Overslaan naar content

(Startende) Adviseur & Projectmanager Zorghuisvesting

Remote
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Zorg

Functieomschrijving

Zet jij je tanden graag in deze complexe vraagstukken, op het snijvlak van zorgvastgoed, huisvesting én zorgvernieuwing? Wil jij je ontwikkelen tot ervaren professional op het gebied van huisvesting en projectmanagement? Dan is TwynstraGudde voor jou dé plek! Creatief, toonaangevend en tegelijkertijd pragmatisch.

Wij zijn gemotiveerd om zorginstellingen duurzaam te verbeteren en om de transities in de zorg werkend te krijgen. Opdrachtgevers in de breedte van de zorgsector rekenen op ons van strategie tot realisatie. Rondom thema’s als toekomstbestendige zorg, woonzorg, duurzaam vastgoed en passende huisvesting.

Kom jij als Adviseur & Projectmanager Zorghuisvesting ons team versterken? Wij zoeken talentvolle startende adviseurs of projectleiders (junior/medior) met enige ervaring in de zorgsector. Die affiniteit hebben met vastgoed, huisvesting en/of woonzorg. Heb je lef, energie en een gezond zelfvertrouwen? Kun je mensen meekrijgen in je acties en ideeën? En werk je graag in een hecht en divers team dat graag impact en plezier maakt? Laat dan snel van je horen!


Jouw rol

Samen met je collega’s werk je aan grote, complexe opgaven op het gebied van vastgoed en huisvesting in de gezondheidszorg. Je hebt zowel een zelfstandige als een ondersteunende rol waarin je vanaf de eerste dag aanschuift bij onze toonaangevende opdrachtgevers in de zorg. Je werkt o.a. voor UMC’s, ziekenhuizen en zorginstellingen op het snijvlak van strategie, organisatie en vastgoed. Je houdt je bezig met:

 • Projectmanagement, zoals het opstellen van projectdocumenten, het voorbereiden en bijwonen van overleggen, stakeholdermanagement, aanjagen van (deel)projecten, voorzitten van werkgroepen. Denk bijvoorbeeld het realiseren van de nieuwbouw van een (woon)zorglocatie.
 • Huisvestingsadvies, zoals het opstellen van een programma van eisen, business cases, opstellen strategische vastgoedplannen en uitvoeren van expert opinion. Denk aan het ontwikkelen van een strategisch vastgoedplan van een grote GGZ-instelling.

In deze functie krijg je te maken met een diversiteit aan opdrachten, waarin je samen met ervaren collega’s werkt aan onmisbare huisvesting in de zorg. Je werkt daarbij op zowel strategisch als tactisch niveau bij de opdrachtgever. Hierbij combineren wij onze inhoudelijke kennis van de zorg met de specifieke deskundigheid op het gebied van project- en programmamanagement, organisatieontwikkeling en vastgoedstrategie. Wil je weten waar we concreet aan werken, klik dan hier.

Daarnaast is er intern veel ruimte voor je ondernemerschap en je eigen ontwikkeling. We investeren actief in de ontwikkeling van onze adviseurs, zodat we voorop blijven lopen in ons vakgebied. We hechten veel waarde aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Vereisten

Wat we van je vragen

 • Relevante werkervaring en/of affiniteit met zorg en huisvesting.
 • Je vindt het leuk om met collega’s samen te werken in opdrachten.
 • Je hecht veel waarde aan het leveren van kwaliteit, hebt een kritische houding en een eigen mening.
 • Je hebt overtuigingskracht en weet uiteenlopende belangen op één lijn te brengen.
 • Enthousiasme om mee te bouwen aan een groeiend, ambitieus team
 • Je hebt WO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld Bouwkunde, Civiele Techniek, Bedrijfskunde of Vastgoed).

Naast je CV zijn wij vooral benieuwd naar jou, je drijfveren en persoonlijke ontwikkeling. Ook als jij jezelf niet 100% herkend in de tekst, schroom dan niet om te solliciteren.

Bij TwynstraGudde stimuleren we een inclusieve werkplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Meer weten? Lees dan ons diversiteit en inclusie statement.

Over ons

Bij TwynstraGudde werk je aan maatschappelijk relevante projecten voor toonaangevende opdrachtgevers. Dat doen we al bijna 60 jaar. Onze adviseurs adviseren overheid en bedrijfsleven op veel van de grote en urgente thema's van deze tijd. Denk aan zorg, veiligheid, diversiteit, mobiliteit, digitalisering, duurzaamheid, energie, financiën en gezondheid. Zij bieden onze opdrachtgevers unieke, werkbare oplossingen en brengen complexe projecten en programma's tot een goed einde. Iets creëren van blijvende waarde, daar gaan we voor. Daardoor hebben we een directe impact op (toekomstige) maatschappelijke en economische ontwikkelingen. En dus een grote impact op morgen.

De adviesgroep Zorg binnen TwynstraGudde bestaat uit bevlogen en enthousiaste adviseurs. Wij helpen zorgondernemingen in cure en care om complexe organisatievraagstukken aan te pakken. Hierbij combineren we onze inhoudelijke kennis met specifieke deskundigheid op het gebied van veranderkunde, samenwerken en project- en programmamanagement. Wij hebben al veel organisaties geholpen met uiteenlopende organisatievraagstukken en maken impact op de Zorg van Morgen. Ontmoet je toekomstige collega's hier


Wat we bieden

Bij TwynstraGudde krijg je de kans om op dagelijkse basis me te bouwen aan de zorg van de toekomst. Dit doe je in een flexibele, ambitieuze, informele en professionele omgeving bij een bureau met een breed netwerk en uitgebreid pakket aan expertises. Je krijgt direct veel verantwoordelijkheid en maakt een steile leercurve door. Daarbij investeren wij in jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo krijg je een mentor die je helpt in je persoonlijke ontwikkeling en stel je je eigen persoonlijk ontwikkelplan op.

Wat je verder van ons kunt verwachten

 • Een afwisselende baan met een salaris dat recht doet aan de rol en ervaring.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; Wij betalen je pensioenpremie en je hebt recht op een leaseauto en/of NS Businesscard.
 • Een intern opleidingsprogramma, waarbij kennis, vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling centraal staan.
 • Een inspirerende werkomgeving met gedreven collega's, waarin we naast onze opdrachten ook tijd investeren in inspiratie en kennis delen en elkaar beter leren kennen (via borrels, vakdagen, escaperooms, studiereizen, wintersport, events, etc.).
 • Ruime mogelijkheden om je werk op jouw manier vorm te geven.
 • Een omgeving waarin je wordt uitgedaagd op professie en waar ruimte is voor ontwikkeling.
 • Verschillen in achtergrond, persoonlijkheid en talenten omarmen wij. Ieder mens is uniek. Deze verschillen versterken onze organisatie en ons werk voor opdrachtgevers.

Kennismaken

Ben je enthousiast geworden over deze functie bij onze adviesgroep? Laat dan snel van je horen! 

Wil je meer informatie en weten of het net zo leuk is als het klinkt? Neem dan vrijblijvend contact op met Ernst Brandsen (eba@tg.nl) of Paul Boon (pbo@tg.nl) of neem telefonisch contact met ons op via 033 467 77 77.

Remote
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
Zorg

of